Home I Paintings I ShowsBlog I Studio I WebstoreFilm & Photo I Info I Contact I LinksU bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te nemen in Galerie & Atelier Eelco Maan aan de Basserweg te Basse (5 km van Steenwijk).

De galerie is gesituëerd in een monumentale herenboerderij gelegen temidden van het golvende houtwallenlandschap van Steenwijkerland en heeft een vloeroppervlak van zo'n 160 m2, verdeeld over diverse ruimtes.

Vlakbij vindt U het Nationaal Park De Weerribben en prachtige bosgebieden als De Woldberg en De Eese. Een mooie gelegenheid om een dagje natuur met cultuur te combineren.

Laat gaarne van tevoren telefonisch of per e-mail even weten dat u komt.


Al het werk is te koop en/of te huur (renteloze huurkoop over een periode van 3 jaar). De huurkoopprijzen bedragen 33 % van het aankoopbedrag per jaar en een éenmalige bijdrage van 10 euro administratiekosten.

Een schilderij van bijvoorbeeld 2100,- euro huurt u voor 700,- euro per jaar (of desgewenst 58,- euro per maand) en betaalt u in 3 jaar af.

U kunt ook tussentijds besluiten het schilderij aan te schaffen en dan wordt de reeds betaalde huurvergoeding op de prijs in mindering gebracht. Bij grotere formaten kan het werk eventueel bij u thuis bezorgd en opgehangen worden.
Galerie & Atelier Eelco Maan
Eelco Maan beeldend kunstenaar

Basserweg 6A 8342 TD Basse (Gemeente Steenwijkerland)

The Netherlands

Tel: 0521-589822
Geopend: op afspraak

Email: ejmaan@xs4all.nl

Website designed by Eelco Maan I The Netherlands I © Eelco Maan